Köpa Renova på nätet

Tretinoin

renovaHar din hud blivit sliten med åren? Har du fått missfärgning eller rynkor som du vill bli av med? Med Renova så kan du lindra, eller till och med lösa dessa problem helt och hållet, för ett relativt billigt pris. När du beställer på internet så behöver du heller inte skaffa ett recept från ett apotek eller läkare, utan du får din medicin receptfritt, till billigare priser än hos ett apotek.

Den gamla tiden med att köpa din Renova på apoteket är över, dra nytta av att kunna beställa din salva receptfri på internet. Du får tillgång till mycket bättre priser, samt en möjlighet att köpa utan recept, samt att du sliper gå utanför dörren!

 • Produktnamn:

  Renova

 • Aktiva ingredienser:

  Tretinoin

 • Beskrivning:

  Hudvård

 • Form:

  Piller

 • Tillgängliga doser:

  0.025% 20g, 0.05% 20g, 0.1% 20g

 • Dosering:

  Se bipacksedeln

 • Läkemedelsgrupp:

  Tretinoin

 • Alkoholintag:

  Rekommenderas inte

check cards

4.8


Köpa Renova på nätet
0.025% 20g × 2 tubes
476:96 kr
238.48 kr
0.025% 20g × 4 tubes
583:07 kr
145.77 kr
0.025% 20g × 6 tubes
699:80 kr
116.63 kr
0.05% 20g × 2 tubes
530:02 kr
265.01 kr
0.05% 20g × 4 tubes
636:13 kr
159.03 kr

Hur du använder Renova

Renova är en salva som användas för att mjuka upp hud som har blivit skrovlig eller skadad. Salvan är en naturlig form av A-vitamin, samt ser till att din hud förnyar sig själv. Passar att användas för att ta bort rynkor eller missfärgningar, eller liknande hudproblem.

Applicera salvan på en torr och ren hud, samt ta tillräckligt för att skapa ett tunt lager på den yta du vill förbättra. Smörj sedan in salvan försiktig på huden. Om huden inte är torr, eller att du tar för mycket salva, så kan det istället irritera huden. Det tar vanligtvis mellan 2-12 veckor innan du ser önskat resultat. Om du missar en dosering så ska du inte ta två nästa gång, utan se då denna dos som missad helt enkelt.

Renova köps som salva, samt att du måste bestämma dig för om du ska köpa en salva med 0.025% eller 0.05% koncentration. Konsultera gärna med din läkare innan du bestämmer dig för vilken typ av salva du ska beställa.

Priser för denna salva varierar en aning, beroende på vilken koncentration och volym du beställer. Det blir självklart billigare ju fler krämer du köper åt gången. Totalt sett så kan du köpa upp till 6 krämer åt gången. Nedan ser du hur mycket du kommer att betala för ditt köp av Renova:

 • 025% – Pris: 69-100 kronor per kräm
 • 05% – Pris: 99-150 kronor per kräm.

Köp Renova online utan recept

Renova är enklast att köpa receptfritt på internet, du behöver absolut inte ta dig till apoteket för att köpa denna salva. Online så kan du beställa receptfri Renova billigt, samt slipper att besöka ditt lokala apotek för att justera din skadade hud.

Ett köp av Renova online kommer med ett flertal olika fördelar, om du jämför med att köpa salvan på apoteket. Nedan är några av fördelarna med att köpa receptfritt online:

 • Du får vanligtvis tillgång till ett billigt pris (billigare pris än på ett apotek)
 • Köp medicin utan recept (receptfri)
 • Du slipper köpa dina mediciner på apoteket, vilket sparar tid

Känner du en viss oro med att beställa din medicin utan recept online? Det behöver du absolut inte göra. De flesta sidor erbjuder strikt kryptering vid alla transaktioner, vilket gör att du kan känna dig säker med att dina personliga uppgifter är säkra, trots att du får ett mycket bättre pris.

Dr. Elisabeth Farrelly

farrelly

Dr. Elisabeth Farrelly är en erfaren specialist inom urologisk kirurgi, verksam sedan 1992. Hon erhöll sin doktorsexamen i medicinsk vetenskap från det prestigefyllda Karolinska Institutet år 2021. Som överläkare har hon en anställning i urologi vid Norrlands Universitetssjukhus i Umeå, samt vid GHP Urologcentrum Liljeholmen i Stockholm. Dessutom bidrar hon med sin expertis som konsultläkare inom neuro-urologi vid Stockholms Sjukhem. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *