Köpa Apcalis på nätet

Tadalafil

apcalis oral jellyApcalis Oral Jelly är en receptfri medicin som behandlar erektil dysfunktion, även kallat impotens. Tillståndet är inte ovanligt eller farligt, men kan påverka självförtroendet negativt hos män som får det. Unga män kan också drabbas, och då oftast på grund av stress och oro. Denna medicin fungerar för både äldre och yngre män.

Vad gör Apcalis Oral Jelly för dig?

Medicinen består av tadalafil som bidrar till att slappna av musklerna i penisen och ökar blodflödet dit, och ger en stark erektion för såväl din egen som din partners njutning. Apcalis Oral Jelly är tillverkat av Ajantha Pharmaceuticals och dess tadalafil är i gelformat med två smaker att välja på, mango och apelsin. Detta gör att kroppen tar upp medicinen snabbare, och efter 20 minuter kan effekt uppnås. Undersökningar har påvisat att 85 % av män som testat Apcalis Oral Jelly upplever resultat.

 • Produktnamn:

  Apcalis Oral Jelly

 • Aktiva ingredienser:

  Tadalafil

 • Beskrivning:

  Behandling av erektil dysfunktion

 • Form:

  Gel

 • Tillgängliga doser:

  20mg

 • Dosering:

  Se bipacksedeln

 • Läkemedelsgrupp:

  PDE5-hämmare

 • Alkoholintag:

  Rekommenderas inte

check cards

4.6


Köpa Apcalis på nätet
20mg × 10 sachet
536:14 kr
53.61 kr
20mg × 20 sachet
965:13 kr
48.26 kr
20mg × 30 sachet
1.319:06 kr
43.97 kr
20mg × 50 sachet
2.037:62 kr
40.75 kr
Free International Unregistered Mail shipping
20mg × 70 sachet
2.627:49 kr
37.54 kr
Free International Unregistered Mail shipping
Free International Unregistered Mail shipping

Dosering Apcalis Oral Jelly

Medicinen är tänkt att tas vid behov, och det rekommenderas att inte inta den varje dag. Den har nämligen effekt i 36 timmar efter intag – en billig medicin med lång verkan! Låt därför minst 36 timmar passera, innan du tar en ny tablett. Priset för en tablett med 20 mg tadalafil är 48 kr. Minsta möjliga antal att köpa är tio, och största möjliga 120. Man bör inte överskrida en dosering av 20 mg åt gången, då detta kan leda till en överdos och ge svårare biverkningar.

Apcalis Oral Jelly är endast tänkt att intas av män.

Biverkningar

Biverkningar som rapporterats är:

 • Huvudvärk
 • Rodnad i ansiktet
 • Orolig mage
 • Förkylningsliknande symtom
 • Muskelsmärtor
 • Yrsel
 • Högt eller lågt blodtryck
 • Svettningar

Om din erektion varar i mer än 4 timmar bör medicinsk rådgivning sökas omedelbart.

Var köper du Apcalis Oral Jelly?

Du köper Apcalis Oral Jelly receptfritt på internet på diverse internetapotek. Tabletterna beställs lätt och bekvämt online med några musklick på din dator från ditt hem. De levereras sedan direkt hem till dig inom ett par dagar. Ett köp online är bekvämare än att lämna hemmet och stå i kö i ett fysiskt apotek. Eftersom Apcalis Oral Jelly kan köpas utan recept, kan du vara säker på att produkten är säker att använda.

Priserna på internetapotek är även mer konkurrenskraftiga än hos de fysiska apoteken. De är betydligt lägre, och därför kan du beställa samma vara till ett billigare pris. Alla köp med kortbetalning på internet är dessutom skyddade av SSL-certifikat, vilket en webbsida måste ha för att få kunna ta emot kortbetalning.

Slutsats

Apcalis Oral Jelly passar dig som vill få mycket för ett lågt pris! Den fungerar hos såväl äldre som yngre män. En ask räcker länge eftersom en tablett varar i 36 timmar. Apotek online erbjuder Apcalis Oral Jelly till ett billigare pris än de fysiska apoteken. På internet kan du lätt hitta flera apotek som säljer Apcalis, och beställa dem från ditt eget hem. Tabletterna är receptfria, och du behöver därför inte besöka läkare för att få det utskrivet.

Dr. Elisabeth Farrelly

farrelly

Dr. Elisabeth Farrelly är en erfaren specialist inom urologisk kirurgi, verksam sedan 1992. Hon erhöll sin doktorsexamen i medicinsk vetenskap från det prestigefyllda Karolinska Institutet år 2021. Som överläkare har hon en anställning i urologi vid Norrlands Universitetssjukhus i Umeå, samt vid GHP Urologcentrum Liljeholmen i Stockholm. Dessutom bidrar hon med sin expertis som konsultläkare inom neuro-urologi vid Stockholms Sjukhem. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *