Receptfritt Clomid att köpa på nätet

Clomiphene

clomidMed generisk Clomid kan du som upplever utmaningar med att bli gravid få möjlighet till hjälp på vägen. Medlet används för behandling av kvinnlig fertilitet och stimulerar ägglossning genom att användas regelbundet under behandlingstiden.

Det aktiva ämnet klomifen som finns i medlet gör att kroppen producerar mycket mer follitropin och luteiniserande hormon. Detta ökar chansen för att du skall kunna bli gravid på naturlig väg eftersom det hjälper ägglossningen att hända mer regelbundet. Medlet är endast till för att användas av kvinnor som önskar att bli gravida genom att stimulera ägglossningen.

 • Produktnamn:

  Clomid

 • Aktiva ingredienser:

  Clomiphene

 • Beskrivning:

  Kvinnlig fertilitetsbehandling

 • Form:

  Piller

 • Tillgängliga doser:

  25, 50, 100mg

 • Dosering:

  Se bipacksedeln

 • Läkemedelsgrupp:

  östrogener eller gestagener

 • Alkoholintag:

  Rekommenderas inte

check cards

4.8


Receptfritt Clomid att köpa på nätet
25mg × 30 tabletter
451:52 kr
15.05 kr
25mg × 60 tabletter
577:67 kr
9.63 kr
25mg × 90 tabletter
756:39 kr
8.40 kr
25mg × 120 tabletter
882:54 kr
7.35 kr
25mg × 180 tabletter
1.134:85 kr
6.30 kr
25mg × 360 tabletter
1.891:76 kr
5.25 kr
Free International Unregistered Mail shipping
50mg × 30 tabletter
472:55 kr
15.75 kr
50mg × 60 tabletter
693:31 kr
11.56 kr
50mg × 90 tabletter
851:00 kr
9.46 kr
50mg × 120 tabletter
945:62 kr
7.88 kr
50mg × 180 tabletter
1.324:07 kr
7.36 kr
Free International Unregistered Mail shipping
100mg × 30 tabletter
525:11 kr
17.50 kr
100mg × 60 tabletter
787:93 kr
13.13 kr
100mg × 90 tabletter
945:62 kr
10.51 kr
100mg × 120 tabletter
1.134:85 kr
9.46 kr
100mg × 180 tabletter
1.513:30 kr
8.41 kr

Dosering av Clomid att köpa utan recept online

För att använda generisk Clomid utan recept till bra pris på ett korrekt sätt och optimera dina möjligheter till en graviditet skall du följa den angivna doseringen. Du tar Clomid som du köpt på apoteket online i Sverige under fem dagar av månaden, med start ett par dagar in i menstruationen och framåt. Intag skall ske tillsammans med ett glas vatten och det är icke avgörande om du äter en måltid i samband med att du tar pillret eller inte. Du stimulerar oavsett ägglossningen.

Då pillret stimulerar ägglossning över tid noterar du ingen specifik effekt som är noterbar, istället kommer du att se effekten i samband med att du blir gravid. Det är alltid bäst att börja med att använda den lägre doseringen på 25mg och sedan öka till en högre dos om du upptäcker att det är nödvändigt för att få önskat resultat. Att överdosera tack vare att det är lägre pris är aldrig rekommenderat eftersom det inte ökar effekten och därmed inte gör möjligheterna att bli gravid större. Clomid är inte rekommenderat för kvinnor som är under arton år gamla.

Dessa är de möjliga biverkningarna av receptfritt Clomid till bra pris online

Det finns ett par ofarliga biverkningar som vissa som använder receptfritt Clomid att köpa på nätet i Sverige upplever. Bland dessa finner du exempelvis vallningar, känsliga bröst, starkare mens, huvudvärk och en del magproblem. Andra möjliga biverkningar kan vara suddig syn eller yrsel men inga riktigt allvarliga biverkningar har meddelats. Om du dock är med om biverkningar som inte går över eller som mot förmodan blir mer intensiva så bör du kontakta läkare.

Då bör du inte använda Clomid utan recept att köpa på internet

Du ska inte använda Clomid utan recept i Sverige om du har hormonpåvisad cancer, har leverproblem eller onormala blödningar. Det är viktigt att du först konsulterar en läkare. Det finns inga angivna begränsningar vad gäller alkohol men om du misstänker att du blivit gravid rekommenderas att sluta med att dricka alkohol.

Fördelar att köpa Clomid utan recept till bra pris i Sverige online

Att välja att köpa generisk Clomid receptfritt har ett antal fina fördelar som du inte bör bortse från. Vi har här samlat de viktigaste och största fördelarna som du kan ta del av.

 • Du får ett lågt och fint pris på generisk Clomid genom att köpa det online i Sverige. Detta betyder att det är ekonomiskt fördelaktigt att välja detta alternativ där du får Clomid 25mg i ett paket på exempelvis 30 tabletter för bara 24,5 Euro. Detta betyder att du bara betalar 0,8 Euro per tablett genom att köpa på detta sätt.
 • Nästa viktiga fördel när du gör ditt köp av Clomid på apoteket i Sverige online billigt är att du får extremt snabb leverans. Direkt när du bestämt dig för att beställa och köpa medlet på nätet kommer den omedelbart att behandlas för att sedan skickas iväg till dig. Leveranser sker till hela Sverige och du kan alltså köpa receptfritt oavsett var i landet du bor.
 • Nästa avgörande fördel är att du slipper boka tid för utredningar och samtal med en doktor. Detta är ofta både tidskrävande och mentalt utmattande. Istället har du möjlighet att köpa generisk Clomid på eget bevåg och till lågt pris där du tar ansvar och bestämmer över din fertilitet tack vare att pillren stimulerar ägglossning. Detta är ett intimt ämne och det är för många något privat som man gärna vill ta eget ansvar för.

Snabb leverans av receptfritt Clomid till lågt pris på nätet

Att köpa receptfritt Clomid för att få hjälp med en stark och hälsosam ägglossning och därmed öka sina chanser till att bli gravid är ett smart sätt att hjälpa naturen på vägen. Det är mycket säkert att använda Clomid som du kan köpa på apoteket på nätet där de aktiva ingredienserna ser till att du som tar pillren under den angivna tiden får en bra ägglossning. Säkra betalningar, fantastiska priser och snabba leveranser gör att du helt enkelt kan påbörja din behandling fortare och smidigare än du annars skulle ha gjort. Ditt pris online, som är mycket lågt bidrar dessutom till att du får mer pengar över till annat.

Dr. Elisabeth Farrelly

farrelly

Dr. Elisabeth Farrelly är en erfaren specialist inom urologisk kirurgi, verksam sedan 1992. Hon erhöll sin doktorsexamen i medicinsk vetenskap från det prestigefyllda Karolinska Institutet år 2021. Som överläkare har hon en anställning i urologi vid Norrlands Universitetssjukhus i Umeå, samt vid GHP Urologcentrum Liljeholmen i Stockholm. Dessutom bidrar hon med sin expertis som konsultläkare inom neuro-urologi vid Stockholms Sjukhem. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *