Köpa Vermox utan recept

Mebendazole

vermoxVermox används för att behandla olika typer av maskinfektioner. Mebendazole (Vermox) används för att behandla rundmask och vismaskinfektioner.

Vad är Vermox och vad används den för?

Det är ett läkemedel som innehåller mebendazol som en effektiv antagonist och används som ett anthelmintikum. Vermox fungerar för att döda och befria kroppen från infektion orsakad av maskar i tarmen.

Vermox kommer i tablettform och även som en oral suspension för barn. Tabletterna innehåller 100 mg av den aktiva ingrediensen mebendazol och varje 5 ml suspension innehåller 100 mg mebendazol.

Medicinen förhindrar att glukos kommer in i maskarna och följaktligen förlorar maskarna energireserver som använder glukos för att erhålla glykogen och adenosintrifosfat.

 • Produktnamn:

  Vermox

 • Aktiva ingredienser:

  Mebendazole

 • Beskrivning:

  Behandling för maskar

 • Form:

  Piller

 • Tillgängliga doser:

  100mg

 • Dosering:

  Se bipacksedeln

 • Läkemedelsgrupp:

  Anthelmintisk grupp

 • Alkoholintag:

  Rekommenderas inte

check cards

4.7


Köpa Vermox utan recept
100mg × 30 tabletter
491:30 kr
16.38 kr
100mg × 60 tabletter
600:60 kr
10.01 kr
100mg × 90 tabletter
873:85 kr
9.71 kr
100mg × 120 tabletter
1.147:09 kr
9.56 kr
100mg × 180 tabletter
1.638:94 kr
9.11 kr
Free International Unregistered Mail shipping

Vermox hur snabbt verkar det?

Det tar några dagrar innan att du börjar bli av med maskarna. Läkemedlet absorberas i små mängder från magtarmkanalen, där det metaboliseras i levern och utsöndras i avföringen.

Hur ska du använda Vermox?

Det används som en anthelmintisk behandling för maskar vid infektion med en eller flera av följande arter som springmask, spolmask, hakmask och piskmask.

 • Vid springmask så ska du ta 1 tablett eller 5 ml suspension som engångsdos. Upprepa behandlingen efter cirka 2 veckor.
 • Vid spolmask, hakmask och piskmask tas det vanligtvis 1 tablett två gånger om dagen, på morgonen och kvällen i 3 dagar.

Vermox tas vanligtvis som en engångsdos. Viktigt att du följs anvisningarna på din receptetikett och be din läkare eller apoteksperson att förklara alla delar du inte förstår. Ta Vermox exakt enligt anvisningarna. Det är viktigt att du inte ska ta mer eller mindre än vad din läkare har sagt.

Viktigt innan du tar Vermox

Berätta för din läkare och apotekspersonal om du är allergisk mot mebendazol, något annat läkemedel eller något av innehållsämnena i mebendazol tuggbara tabletter. Be din apotekare om en lista över ingredienserna.

Om du är gravid eller planerar att bli gravid eller ammar så ska du tala för din läkare om det.

Vermox ska inte tas samtidigt med cimetidin, ett läkemedel mot syra, i det här fallet, tala om för din läkare att bestämma lämpliga doser och tidpunkter.

Barnen som är under två år ska inte tas detta läkemedel om det inte har ordinerats av en läkare.

Eventuella biverkningar från Vermox

Mebendazol kan orsaka några biverkningar liksom andra läkemedel. Om du får av något av dessa symtom så ska du tala om för din läkare:

 • Diarré
 • Magont, obehag eller svullnad
 • Illamående
 • Kräkningar
 • Aptitlöshet

Allvarliga biverkningar

Sluta ta mebendazol och kontakta läkare omedelbart om du har:

 • blåsor på din hud, mun, ögon eller könsorgan
 • Gul hud eller att det vita i ögonen blir gult. Det kan vara tecken på leverproblem

Vad händer om du anävder för stor mängd av Vermox?

Vid överdosering av Vermox, eller om det tas under lång tid, orsakar det abnormiteter i lever  och njurfunktionerna och orsakar blödningar och blodproblem. Den och kan också orsaka håravfall och kan vara permanent i vissa fall orsaka magkramper illamående och kräkningar.  I detta fall, kontakta din läkare eller gå till närmaste sjukhus i Sverige för att vidta lämpliga åtgärder för att bli av med överdosen innan det orsakar oönskade komplikationer.

Vad händer om du glömmer att dosen?

Om du glömmer dosen så ta inte den missade dosen.Ta nästa dos vid vanlig tidpunkt och fortsätt sedan medicinen enligt instruktionerna.

Hur minskar du smittspridningen av sjukdomen?

 1. Håll dina naglar korta
 2. Undvik att bita naglar eller suga fingrar.
 3. Kläder måste bytas regelbundet
 4. Sängkläder ska tvättas och strykas regelbundet.
 5. Händerna bör tvättas noggrant efter toalettbesök och före måltider.

Beställ billig Vermox online

Läkemedel kan ibland vara mycket dyra, beroende på vilken typ av medicin du vill köpa. Därför är det bra att köpa medicinen online. Detta beror på att du får lägre priser. Eftersom läkemedlet i onlineapotek kommer direkt i butik från tillverkaren, det finns ingen tredje part.

Du kommer sannolikt också att få massor av erbjudanden, vilket ytterligare kan minska det belopp som du kommer att behöva spendera på medicinen

Du får också enklare tillgång till skriftlig produktinformation och hänvisningar till andra källor än vad du vanligtvis hittar i det traditionella apotek. Du behöver inte stå i kö och väntar på att din tur ska komma. Gå in på internet och beställa det du behöver.

Onlineapotek sparar tid och ansträngningar, på bara några minuter kan du gå över e-apotekets webbplatser och köpa receptbelagda läkemedel enligt dina behov. Lyckligtvis kan du köpa Vermox online idag receptfritt.

Kan du köpa Vermox utan recept på apoteket på nätet?

Ja, du kan köpa denna medicin utan recept i onlineapotek. Du kan beställa och köpa den enkelt och smidigt på nätet bara utan recept (receptfritt).

Onlineapotek sparar tid och ansträngningar, på bara några minuter kan du gå över e-apotekets webbplatser och köpa receptbelagda läkemedel enligt dina behov. Du får också snabbare leverans när du köper från internet. Så köp nu läkemedlen som du behöver billigt!

Pris på detta receptfritt Vermox i Sverige:

Priset på detta läkemedel är lagom. Det finns olika förpackningar av Generisk Vermox och olika priser. Du kan köpa 30 tabletter men du kan också köpa upp till 360 tabletter. Därför skiljer sig priset beroende på hur många tabletter du ska köpa per förpackningen.

Hur Vermox ska förvaras?

 1. Vermox ska förvaras vid en temperatur som inte överstiger 25 ° C.
 2. Förvaras åtskilt från solljus och fukt.
 3. Se till att du förvara Vermox utom räckhåll för barn.

Så om lider av maskinfektioner är Vermox det bästa alternativ för dig. Du kan köpa den utan recept i e-apoteken (receptfri). Det finns olika priser beroende på hur många tabletter du väljer. Så priser skiljer sig, om det är 30 tabletter så är priset inte samma som när du köper 60 tabletter.

Dr. Maher Khaldi

Maher Khaldi

Maher Khaldi, en specialist inom urologi och klinisk biträdande professor, blev i januari 2020 utnämnd till klinisk professor vid Stockholms universitet och överläkare på avdelningen för urinvägssjukdomar på ett sjukhus i Stockholm. Hans specialområden inkluderar sexuell dysfunktion, manlig infertilitet och urinproblem. Med en doktorsexamen från 2013 och en medicinsk examen erhållen 2021, har Mikkel en aktiv roll i redaktionskommittéerna för […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *