Köpa Silvitra på nätet

Sildenafil vs Vardenafil

silvitraSilvitra tabletten för erektil dysfunktion är en kombination av vardenafil citrat och Sildenafil citrate. Detta gör den effektiv för män som upplever problem med potensen så att de istället kan återfå ett aktivt och smidigt sexliv igen.

Funktionen bakom receptfritt Silvitra på apoteket till lågt pris

Ett köp av Silvitra betyder att du får ett ökat blodflöde till penisen vid intagande av tabletten. Detta gör i sin tur att du vid upphetsning kommer att uppnå en erektion som håller över tillräcklig tid för att du ska kunna genomföra ett, eller i vissa fall flera, samlag.

 • Produktnamn:

  Silvitra

 • Aktiva ingredienser:

  Sildenafil + Vardenafil

 • Beskrivning:

  Behandling av erektil dysfunktion

 • Form:

  Piller

 • Tillgängliga doser:

  100 + 20mg

 • Dosering:

  Se bipacksedeln

 • Läkemedelsgrupp:

  PDE5-hämmare

 • Alkoholintag:

  Rekommenderas inte

check cards

4.9


Köpa Silvitra på nätet
100 + 20mg × 10 tabletter
589:14 kr
58.91 kr
100 + 20mg × 20 tabletter
964:38 kr
48.22 kr
100 + 20mg × 30 tabletter
1.286:02 kr
42.87 kr
100 + 20mg × 60 tabletter
2.358:15 kr
39.30 kr
Free International Unregistered Mail shipping
Free International Unregistered Mail shipping

Så doserar du billigt Silvitra att beställa på internet på apotek utan recept

Det är viktigt att du doserar tabletten på ett korrekt sätt. Den intas cirka en timme innan du tänkt dig att vara sexuellt aktiv, tillsammans med ett glas vatten. Effekten håller i sig i upp till fyra timmar totalt. Du ska inte ta mer än en tablett per dag. Doseringen ligger på 100 + 20 mg och du kan köpa paket om från tio till nittio tabletter till billigt pris. Ta aldrig fler tabletter än angivet och endast om du är över arton år. Du måste vara sexuellt stimulerad för att se effekten och kunna få ett stånd som håller.

Fördelar med att beställa Silvitra receptfritt på apoteket på internet

 • Det är mycket billigt att beställa och köpa Silvitra receptfri tablett på apoteket online. Du sparar alltså pengar på att köpa så här och få ett billigt pris. En tablett ligger på bara cirka tjugofem kronor per styck och du kan köpa dem enkelt.
 • Det är diskret eftersom du slipper boka en tid med en läkare för att diskutera dina problem. Istället kan du köpa tabletterna diskret på apotek och till billiga priser när det passar dig, sittande hemma. Det är ju inte alltid man vill prata med någon utomstående om det faktum att man upplever utmaningar kring potensen.
 • Leveransen är oerhört snabb vilket betyder att ditt köp kommer att anlända till dig utan recept och med smidighet till lågt pris. Oavsett vart du bor i Sverige kommer du att kunna få din leverans så att du kan påbörja behandlingen. Detta är en service som är svår att mäta sig med och en långt enklare process.

Tänk på detta innan du tar Silvitra utan recept till låga priser från apotek online

Det finns många fina fördelar med att ta Silvitra receptfritt för att få ordning på potensen igen. Dock är det samtidigt viktigt att du kan köpa medlet tryggt på internet till bra priser. Du ska inte använda receptfri Silvitra om du har grava hjärtproblem eller om du har blodtrycksproblem. Då är det bäst att konsultera en läkare innan du gör ett köp av tabletterna till billigt pris på internet.

För friska män är det inte ett problem men vissa kan drabbas av biverkningar som huvudvärk, yrsel, trötthet och ögonrodnad. Detta är dock vanligtvis övergående och alltså inte något som fortsätter genom användande av dessa tabletter under längre perioder i ditt liv.

Dr. Elisabeth Farrelly

farrelly

Dr. Elisabeth Farrelly är en erfaren specialist inom urologisk kirurgi, verksam sedan 1992. Hon erhöll sin doktorsexamen i medicinsk vetenskap från det prestigefyllda Karolinska Institutet år 2021. Som överläkare har hon en anställning i urologi vid Norrlands Universitetssjukhus i Umeå, samt vid GHP Urologcentrum Liljeholmen i Stockholm. Dessutom bidrar hon med sin expertis som konsultläkare inom neuro-urologi vid Stockholms Sjukhem. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *