Köpa Xylocaine på nätet

Lidocaine

xylocaineÄr det dags att föda inom snar framtid? Eller behöver du någon form av bedövning för att lindra din tandvärk eller liknande? Xylocaine ger dig den bedövning du behöver till ett väldigt billigt pris, samt att du kan köpa utan recept och slippa boka in ett möte på apoteket. Detta läkemedel går att beställa receptfri online till riktigt bra priser, vilket gör att du både sparar pengar, tid, samt slipper besöka ett apotek.

Att köpa Xylocaine är enkelt, allt du behöver att göra är att lägga din beställning online, sedan vänta på att salvan kommer hem till dig, direkt i din brevlåda. Hur lång tid det tar innan du får hem varorna varierar, beroende på hur mycket som finns i lager vid beställningen, samt vart du bor. Du kan förvänta dig att få vänta aningen längre om du bor på landsbygden, kontra i Stockholm stad.

 • Produktnamn:

  Xylocaine

 • Aktiva ingredienser:

  Lidocaine

 • Beskrivning:

  Anestesi

 • Form:

  Piller

 • Tillgängliga doser:

  2% 30g

 • Dosering:

  Se bipacksedeln

 • Läkemedelsgrupp:

  Lokalbedövningsmedel

 • Alkoholintag:

  Rekommenderas inte

check cards

4.6


Köpa Xylocaine på nätet
2% 30g × 2 tubes
374:71 kr
187.35 kr
2% 30g × 4 tubes
481:92 kr
120.48 kr

Hur du anväder Xylocaine

Xylocaine kommer i form av salva, samt används för att bedöva ett specifikt område. Du kan med fördel använda en receptfri salva som Xylocaine om du snart ska föda, lindra din tandvärk innan du besöker tandläkaren, eller har andra fysiska bekymmer som du vill lindra.

Du använder antingen dina fingrar tops för att applicera Xylocaine på huden. Vanligtvis så gör en sköterska detta innan du exempelvis ska opereras, eller att någon form av procedur ska utföras. Prata gärna med din läkare innan du bestämmer dig för att beställa en receptfri Xylocaine på internet, även om du har svårt att motstå det pris som erbjuds. Du bör även se till att salvan är utom räckhåll för barn, då salvan endast är avsedd att användas för dina specifika besvär.

Krämen kommer i en förpacking av 30g, samt innehåller 2% gel, men går att beställa online i större eller mindre förpackningar. Du kan köpa allt mellan 1-6 förpackningar receptfritt, samt att priser går ner ju fler du väljer att beställa. Priser kan variera från allt mellan ett pris på ca 49 kronor per tub, upp till 80 kronor per tub. Viktigt att tänka på är att dessa priser endast är cirkapriser, då priset kan variera beroende på valutakurser och dylikt.

Köp Xylocaine online utan recept

Visste du att du kan köpa Xylocaine receptfritt online? Du slipper med andra ord handla på apoteket, vilket ger dig ett billigt pris (billigare än ett fysiskt apotek), samt att du även får tillgång till receptfri medicin.

Några av fördelarna med att köpa på internet är följande:

 • Slipp besöka ett apotek
 • Köp recepfri Xylocaine
 • Billigt pris (billigare priser än på apoteket).

Ett köp av receptfritt Xylocaine på internet är knappast något du kommer att ångra, att beställa online är betydligt smidigare än att besöka fysiska apotek, något du säkert redan känner till. Du kan även känna dig helt och hållet säker vad gäller att din personliga information hanteras på ett säkert sätt. Ett köp av Xylocaine utan recept online låter för bra för att vara sant, men är faktiskt lika bra som det låter.

Dr. Elisabeth Farrelly

farrelly

Dr. Elisabeth Farrelly är en erfaren specialist inom urologisk kirurgi, verksam sedan 1992. Hon erhöll sin doktorsexamen i medicinsk vetenskap från det prestigefyllda Karolinska Institutet år 2021. Som överläkare har hon en anställning i urologi vid Norrlands Universitetssjukhus i Umeå, samt vid GHP Urologcentrum Liljeholmen i Stockholm. Dessutom bidrar hon med sin expertis som konsultläkare inom neuro-urologi vid Stockholms Sjukhem. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *