Antabuse köpa receptfritt online

Disulfiram

antabuseDu kan nu köpa generisk Antabuse utan recept på apotek i Sverige. Detta är ett medel som man använder för att behandla kronisk alkoholism. Det hela fungerar genom att det stör ämnesomsättningen av alkoholen, vilket ger den som använder Antabuse obehagliga effekter vid bruk av alkohol. Dessa kan vara allt från kraftig huvudvärk till kräkningar och allmänt illamående. Funktionen är alltså att hjälpa patienten att på så vis inte dricka alkohol alls på grund av dessa effekter som får en att må dåligt. Läkemedlet är inte ett botemedel för alkoholism utan skall endast ses som en del i ett större behandlingssammanhang som kan vara av god hjälp.

 • Produktnamn:

  Antabuse

 • Aktiva ingredienser:

  Disulfiram

 • Beskrivning:

  Behandling av alkoholism

 • Form:

  Piller

 • Tillgängliga doser:

  250, 500mg

 • Dosering:

  Se bipacksedeln

 • Läkemedelsgrupp:

  Läkemedel som används för alkoholberoende

 • Alkoholintag:

  Rekommenderas inte

check cards

5


Antabuse köpa receptfritt online
250mg × 30 tabletter
502:23 kr
16.74 kr
250mg × 60 tabletter
589:67 kr
9.83 kr
250mg × 90 tabletter
786:41 kr
8.74 kr
250mg × 120 tabletter
917:57 kr
7.65 kr
250mg × 180 tabletter
1.179:88 kr
6.55 kr
250mg × 360 tabletter
1.966:84 kr
5.46 kr
Free International Unregistered Mail shipping
500mg × 32 tabletter
524:09 kr
16.38 kr
500mg × 60 tabletter
655:25 kr
10.92 kr
500mg × 92 tabletter
906:64 kr
9.85 kr
500mg × 120 tabletter
1.048:72 kr
8.74 kr

Så doserar du Antabuse utan recept till lågt pris att köpa på nätet

Behandlingen med detta medel skall starta då patienten upphört med alkohol. Doseringen kan skilja sig åt från person till person och riktlinjen bör vara en startdos på 200 – 400 mg vid 2-3 tillfällen under en vecka. Efter att denna period gått skall en underhållsdos istället användas och då gäller cirka 600 – 800 mg vid 2 tillfällen per vecka eller 100-200 mg till bra pris som intas dagligen.

Dosen intas föredragsvis på morgonen och skall blandas i ett halvt glas vatten. Drickan skall konsumeras senast en timme efter att den blandats. Då vissa patienter upplever trötthet som en biverkning kan dosen justeras till att istället intas på kvällen. Känslan av att må dåligt vid intag av Antabuse kan bibehållas

Det går att sluta med Antabuse med disulfiram och sedan välja att återuppta behandlingen igen. Allt beror på den individuella patientens behov och situation. Det är alltid bättre att börja med en lägre dos av Antabuse för att sedan öka dosen när och om det behövs. Då finns det en god möjlighet att notera utvecklingen och eventuella reaktioner på allra bästa sätt. Överdosering av Antabuse är inte rekommenderat eftersom det kan ge medicinska biverkningar som kan vara farliga samt aldrig ger en bättre effekt än om patienten håller sig inom de rekommenderade doserna.

Fördelar med att köpa receptfritt Antabuse online i Sverige

Fördelarna med att köpa generisk Antabuse utan recept på apoteket i Sverige är flera. Du hittar de viktigaste samlade här nedan.

 • Du kan köpa och starta din behandling snabbt eftersom leveranstiderna är korta. Sekunden du har lagt till beställning kan du räkna med att den behandlas och sedan snabbt skickas ut till din adress i Sverige. Allt i en diskret förpackning så att du får den diskretion du behöver. Det går alltså långt snabbare att starta upp behandlingen på detta sätt än om du väljer att besöka en traditionell läkarpraktik.
 • Ditt pris blir långt bättre än om du skulle välja att behandlas med antabuse som du inte köpt receptfri online. Det ger dig helt enkelt mer pengar kvar i plånboken som du kan använda till andra saker, samtidigt som du kommer till rätta med det alkoholmissbruk du upplever. Du betalar så lite som ungefär 0,65 Euro för varje tablett när du beställer till bra pris receptfritt på nätet.
 • Alkoholmissbruk är en känslig fråga och därför kan det kännas skönt att beställa Antabuse utan recept på internet till bra pris och köpa det utan att någon annan behöver bli inblandad. Det handlar om att du tar ansvar för din hälsa och slipper oroa dig över vad andra skall tycka.

Tänk på detta innan du väljer att köpa Antabuse utan recept

För att göra ett bra val vid ditt köp av Antabuse online till bra priser billigt är det dock viktigt att först överväga ett par saker. Då kommer du att kunna använda Antabuse utan recept på ett tryggt och säkert sätt. Har du en kraftigt nedsatt leverfunktion är att köpa Antabuse inte rekommenderat för dig. Det är då rekommenderat att du istället kontaktar en läkare.

Kontraindikationer vid användning av Antabuse är bland annat trötthet, huvudvärk och i vissa fall magproblem. Förutsatt att dessa inte förvärras kraftigt vid användande kan du fortsätta att behandla alkoholism med Antabuse utan problem. Mycket ovanliga biverkningar är sexuell dysfunktion och leverskador liksom mentala problemtillstånd. Du bör vid dessa situationer genast upphöra med att använda Antabuse och istället omedelbart uppsöka en läkare som kan hjälpa dig.

Ett smart val att köpa receptfritt Antabuse till lågt pris online

Det är smart, effektivt och bekvämt att välja att köpa Antabuse till lågt pris på nätet i Sverige. Du kan göra det direkt från ditt eget hem, när det passar dig och dessutom enligt dina egna, personliga förutsättningar. Ditt köp är alltid tryggt och till bra pris eftersom man använder säkra betalningslösningar på apoteket online och du får din leverans kvickt levererad till ditt hem eller närmaste upphämtningsplats.

Det går att få hjälp mot beroendet av alkohol och att köpa Antabuse kan hjälpa till som en effektiv behandling, även om det inte är ett definitivt botemedel. Det går att starta snabbt för att på så vis få chansen till en bättre livskvalitet igen, efter att missbruket lagt sig.

Dr. Elisabeth Farrelly

farrelly

Dr. Elisabeth Farrelly är en erfaren specialist inom urologisk kirurgi, verksam sedan 1992. Hon erhöll sin doktorsexamen i medicinsk vetenskap från det prestigefyllda Karolinska Institutet år 2021. Som överläkare har hon en anställning i urologi vid Norrlands Universitetssjukhus i Umeå, samt vid GHP Urologcentrum Liljeholmen i Stockholm. Dessutom bidrar hon med sin expertis som konsultläkare inom neuro-urologi vid Stockholms Sjukhem. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *