Egenskaper hos Generisk Levitra

Vad är så särskilt med Generisk Levitra? Om man jämför den med andra preparat inom samma område utan att fastna i medicinska termer är svaret enkelt. Den börjar att verka fortare och varaktigheten för dess verkan på organismen pågår under en längre tid. Vid intag av preparatet börjar verkan ungefär 20 minuter efter intag. De första effekterna börjar sedan att dyka upp. Du kommer omedelbart att känna ett energiflöde komma till dig och känna dig redo att gå mot nya erövringar i sexlivet.

Det ska direkt anmärkas att preparatet dock inte framkallar en momental erektion i penis, utan förstärker endast effekten av sexuell upphetsning hos män. Detta innebär att även om preparatet finns i blodet kommer ingen erektion att träda in. För att detta ska hända krävs en naturlig lust hos organismen. Du behöver alltså inte oroa dig över några problem med oönskade erektioner vid helt fel tillfällen. Sålänge det inte finns någon sexlust kommer preparatet heller inte att börja hjälpa till, men då sexuell attraktion börjar uppstå kommer den att göra det. Saken är den att vid sexuell upphetsning så utarbetas kväveoxid hos mannen, vilket gör att artärerna utvidgas och blodflödet kan öka. Preparatet kommer att hjälpa till att förstärka de här processerna. Detta mycket tack vare det aktiva ämnet Vardenafil som ingår i preparatets sammansättning. Dess effekt varar i några timmar.

Vid intag av preparatet kan det hända att du glömma planera för sexuell kontakt på förhand. Därför ska preparatet intas 15 minuter föra antaget samlag. Preparatet ska inte kombineras med alkohol, varpå du gör bättre i att avhålla dig från alkohol i stora mängder i samband med intag av Generisk Levitra. Bland annat kan det sakta ner preparatets absorbering i bklodet och förminska verkningstiden. Inte heller ska preparatet kombineras med andra läkemedel inom samma området, med liknande verkan. Det kan resultera i en alldeles för stark erektion som kan göra att du tvingas uppsöka hjälp på sjukhus för behandling. Det är också värt att säga att preparatet kan intas på tom mage likväl som tillsammans med matintag. Detta är ingenting som påverkar på preparatets varaktighet eller verkan. Fast vid väldigt fet mat kan absorberingen i organismen saktas ner och tiden det tar för preparatet att börja verka kan förlängas.

Var även uppmärksam på att det för många män kan vara ovant att känna av de effekter som preparatet har och det kan därför uppstå skepsis. Det finns därför de som förhåller sig kritiskt och negativt till intag av preparatet, men vi vågar försäkra dig om att i slutändan är det du som blir den store vinnaren och din partner kommer att uppleva njutning och vara helt utom sig av förtjusning. Kritik som inkommit från patienter om att preparatet inte låter avsluta samlaget kan vi med säkerhet besvara att detta inte är någon biverkning, utan en av anledningarna till att man tar preparatet. Detta då Generisk Levitra togs fram i syfte att förbättra den erektila funktionen hos män. Och en förlängning av sexakten är ett stort plus i detta då denna effekt är fullt normal vid intag av preparatet. Dessutom har det inkommit klagomål på att det vid intag av preparatet känts av huvud- och muskelvärk så pass påtaglig att lusten att ha sex helt har försvunnit. Det har i ett stort antal undersökningar hos testpersonerna aldrig kunnat observeras några yttringar av biverkningar. Det är fullt möjligt att dessa resultat bara är sammanträffande eller att de patienter där det uppstått sådana förnimmelser kanske har överskridit den påvisade doseringsmängden och därmed inte rättat sig efter instruktionerna eller läkares rekommendationer.

Dr. Elisabeth Farrelly

farrelly

Dr. Elisabeth Farrelly är en erfaren specialist inom urologisk kirurgi, verksam sedan 1992. Hon erhöll sin doktorsexamen i medicinsk vetenskap från det prestigefyllda Karolinska Institutet år 2021. Som överläkare har hon en anställning i urologi vid Norrlands Universitetssjukhus i Umeå, samt vid GHP Urologcentrum Liljeholmen i Stockholm. Dessutom bidrar hon med sin expertis som konsultläkare inom neuro-urologi vid Stockholms Sjukhem. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *